Adrian Pănescu, candidat PNL la Primăria Miercurea Ciuc

vineri, 2 mai 2008

VOTUL TĂU ESTE IMPORTANT

Votează un liberal la Primăria municipiului Miercurea Ciuc

ADRIAN PĂNESCU candidat la funcţia de primar


Obiectivele mele,

  • Aducerea în centrul serviciilor primăriei a cetăţeanului şi nu a administraţiei.
(Administraţia nu este un scop în sine, ci un mijloc de a face cetăţenii mulţumiţi)
  • Servicii de plată electronică a impozitelor şi taxelor. Consecinţele - lipsa cozilor, servicii eficiente, clienţi mulţumiţi.
  • Eliminarea unor disfuncţii in comunicarea cetăţeanului cu aparatul primăriei.
  • Respectarea termenelor legale de răspuns la adresele cetăţenilor, firmelor şi instituţiilor
(nu o dată se depăşeşte termenul legal de 30 de zile) .
  • Sprijinirea dezvoltării economice şi nu blocarea ei ( vezi lipsa oricăror investiţii productive - construcţiile şi supermarketurile nu sunt întotdeauna investiţii productive generatoare de dezvoltare durabilă )
  • TRANSFORMAREA oraşului într-un pol de dezvoltare economică care să genereze bunăstare economică durabilă în întreg bazinul Ciuc, prin atragerea forţei de muncă către oraş şi prin atragerea de investiţii indiferent de naţionalitatea capitalului, ( în momentul actual Miercurea Ciuc este un oraş care trăieşte de pe urma administraţiei - cel mai mare angajator fiind statul ).
  • Sprijinirea formării unui centru judeţean de formare profesională a adulţilor, care să ofere servicii de formare profesionala de calitate.
  • Eficientizarea transportului în comun prin externalizarea acestei activităţi, pierderile provocate de actualul sistem sunt suportate exclusiv de populaţie indiferent dacă circulă sau nu cu aceste mijloace.

ADRIAN PĂNESCU

7 comentarii:

Marian H spunea...

Tocmai am vazut acest blog intamplator pe internet, ma bucur ca exista un om cu viziune, care isi doreste sa schimbe un oras, Eu pana acum nu prea am fost la vot, dar acum voi merge, sa dau o sansa si altora sa vedem schimbarea. Nu vreau sa plec din acest oras, vreau sa ma simt bine aici. - Semnat un Ciucan , din generatia d-lui Panescu -

Anonim spunea...

probalom megerteni ezt a varost...hogyan fer ossze ennyi emberi gyengedseg ebben harcban.

Anonim spunea...

Adi esti cel mai tare, sa dea DUmnezeu sa iesi primar.

Anonim spunea...

Nu vrei sa fii si consilierul de pe strada mea ?

Anonim spunea...

Chiar imi place ideea asta, cu sloganul, mie nu imi place politica o urasc, toti niste mincinosi, am intrat pe blog pentru ca am primit un link pe messenger, ce sa zic...daca tot v-am scris..si daca cititi mesajul meu .Succes !

Anonim spunea...

Eu locuiesc in Brasov, am trecut intamplator prin orasul in care candidati, daca stiu pe cineva am sa-i spun sa te voteze, chiar daca nu imi place partidul dvs.

Anonim spunea...

ma bucur sa pot cunosc un om care e capabil sa poata sa faca ceva in orasul nostru..insa avand in vedere ca majoritatea locuitorilor din miercurea-ciuc voteaza cu udmr-ul slabe sanse avem sa castigam..insa vreau sa fac un mic apel la cetatenii orasului..mergeti la vot..tineri..toti..conteaza mult...si poate vom putea schimba ceva...speram sa fie totul bine ...